FOTOGRAFISK MENTOR

Jeg har mange års erfaringer med at vise, hvad jeg ser og kan være den ressource, I har brug for til at skabe ærefyldt billedemateriale til jeres faglighed. 

SOM FOTOGRAFISK MENTOR, STILLER JEG MIG TIL RÅDIGHED MED MIN FAGLIGHED OG KAMERA.

Jeg kan bestilles til timepris eller som en del af et projekt, som aftales nærmere. 

STEMNINGSBILLEDER
er med fokus på at fange en relation, en reaktion og en ressource. Det helt åbenlyse er lettere at få øje på end de små glimt og lille reaktion i hverdagen. Jeg kan dele, hvad jeg ser ved at komme udefra og skabe materiale til sparring og dokumentation.

1:1 PROCES
med ønske om at skabe tryghed og tillid undervejs. Ingen præstation eller forventning, men et ønske om at styrke ressourcer, personlighed og fange det særlige hos den enkelte. Små skridt.

Jeg bruger min intuition undervejs. Hertil naturligvis min faglighed. 

BAG ENHVER DIAGNOSE ER DER ET MENNESKE OG SJÆL MED PERSONLIGHED OG RESSOURCER

Jeg har gaven at kunne spejle det, som øjet ikke altid ser i mødet med den enkelte via min evne til at “se” igennem en udfordring eller komfortzone. Det udmiddelbare.

Det skaber unikke billeder til mulig sparring i personalegruppen og som en del af en handlingsplan hos den enkelte.

Hver og en er vi forskellige med hver vores historie, men vi er alle ens med en krop, sjæl og sind i vores færden. Jeg sætter derfor en ære i at møde den enkelte med respekt og anerkendelse i øjenhøjde. 

ET BRUGBART ARBEJDSREDSKAB
TIL JER KAN VÆRE
BILLEDEMATERIALE SOM
PRINT OG FOTOBOG

Bøgerne kan bestilles som 3 forskellige muligheder illustreret med billeder. Der kan tilføres tekst, hvis det ønskes.
Størrelse og antal sider aftales individuelt.

SANSER/FØLELSER: Bog til dialog. F.eks beskrivelse af personens følelser…. Billeder vises af forskellige stemninger. Alene eller i samspil med andre. Evt. dyr.

DEN SMUKKE FORVANDLING: Her følger vi den enkelte emotionelt, fysisk og med faglige briller i samspil. Billeder tages med 1 mdr. mellemrum.

DU ER NOGET SÆRLIGT BOGEN: Billeder skabes efter 1:1 relation. Hvad gemmer sig bag det udmiddelbare af ressourcer og det smukke bag en udfordring og diagnose.  

“Hvordan bar du dig ad med det”

Pædagogisk respons efter jeg havde tilbudt alenetid med en sensitiv dreng, som normalt var en skygge af flokken i børnehaven, men under fotosession foldede sig ud med latter og vilde rutcheture.

“Tak fordi du gav dig tid til at møde X. Hun viser normalt ikke så stor tillid til en fremmde. Gemmer sig ofte bag sofaen. Jeg er rørt over, hun inviterede dig med på sit værelse. Kunne høre hun havde det godt. Så fine billeder du fik skabt. Dem bliver hendes forældre glade for at modtage 

Plejemor til pige på 8 år. 

“X har flyttet sig efter Marianne har haft 1:1 projekt med ham. Han har nu selv taget initiativ til at skabe kontakt til de andre brugere af aktivitetscentret

Sparring fra pædagog på aktivitetscenter for mobile mandlige brugere med psykiske ubalancer.  

“Jeg er så rørt. Har slet ikke ord. Tak fordi du ser mit barn. Jeg har kæmpet længe for, han bliver set som andet end en dreng med autisme og ADHD“.

Mor efter fotosession. Mit fokus var her at skabe tryghed til at drengen blev set bag om hans diagnose.

JEG VIL GLÆDE MIG TIL AT HØRE FRA DIG