HJERTELIG VELKOMMEN TIL

HESTEN SOM GUIDE

SMUKKE BILLEDER MED SJÆL

Uanset din relation til heste vil du helt sikkert opleve det magiske og specielle i at være i nær kontakt med dens personlighed og sjælspower.

Flere og flere får øjnene op for, hvor stor og kraftfuld en egenskab hesten har som medspiller til personlig udvikling og trivsel. 

Jeg har som fotograf oplevet så mange smukke cases med heste og deres relationer til smukke billeder. 

HESTEN SOM SPARRINGSPARTNER

Mit ønske er at skabe billeder fuld af stemning og sjæl. Den stærke følelse af relation, og det smukke i det, der opstår naturligt undervejs.

Det kan være en bid af hverdagen, et ønske om æstetik eller en del af en process/forløb sammen med anden fagperson.

Til fagpersoner tilbyder jeg også FOTOGRAFISK MENTOR

Jeg bruger udover min faglighed min empati og intuition til at skabe tryghed for dig foran kameraet. Mit ønske er, det vil komme til at opleves naturligt og hyggeligt at få taget billeder.

Camilla Nymand mødte muligheden til at få taget SOUL&BUSINESS billeder hos Hestenge.dk. Hun havde endnu ikke egne heste. I dag selv ejer af stor fold og 3 smukke heste.

Jeg samarbejder bla. med Hestenges fantastiske sted og dejlige heste i Vissenbjerg. 

Læs mere her
https://hestenge.dk/klub  
https://hestenge.dk

“Gode minder kommer kærligt tilbage om et ønske at skabe momentet igen. Og ja! Marianne Verronica er frisk på at tage fotos af dig med din hest, eller hestene hos Hestenge Consult.  Jeg kan love dig, at Marianne er god til at skabe tryghed, så den der fotograferingsskræk helt forsvinder” 📷🐴😊😄

Karina Bjerreman – Ejer af Hestenge Consult. 

BØRN OG HESTE

Sansestærke børn og unge har ofte stor glæde af at være sammen med dyr. Både i naturlig relation, men også i samarbejde omkring trivsel. Udover kæledyr som hunde og katte er heste fantastiske til relationer. Det særlige bånd i at barnet "ser" og kan kommunikere med dyrerne og modsat, er vidunderligt at opleve. Ofte en ubeskrivelig gave til barnets opvækst, som varmt kan anbefales herfra.

NÆRVÆRENDE BILLEDER AF EN SÆRLIG TID SKABER MINDER HELE LIVET

DET UNIKKE TIL DET NATURLIGE OG DET NATURLIGE TIL DET UNIKKE