[rev_slider alias=”kontakt”]

DET NATURLIGE HOS DIG ER STÆRKT, SMUKT OG ÆGTE

Hvordan vil det være for dig at opleve at føle dig set…. sådan virkelig set bag al skjold og facade…. autentisk og naturlig….

Har du også lyst til en oplevelse for livet…og til at kigge på unikke billeder af dig igen og igen… taknemmelig og stolt imens du tænker “Er det virkelig mig… “

Jeg har en særlig evne til at se bag det udmiddelbare og fremhæve din indre styrke, skønhed eller måske en side, du ikke før har vist udadtil.
Sammen med primær brug af naturens lys og valgt location skaber jeg den trygge ramme, hvor du er i fokus fra start til slut.

SOUL & SHINE

med guidet sparring til det særlige hos dig, som er klar til at shine. En oplevelse fuld af selvforkælelse og hygge på en udvalgt location i match til dig.

Du vil opleve det naturligt undervejs at få taget smukke nærværende billeder af dine forskellige nuancer. En dag fuld af indsigt og mulighed for at slippe gl. blokeringer. 

SOUL & BUSINESS

DU er værdigfuld og brænder for at dele dine budskaber med andre. Sammen skaber vi nærværende billeder af dig og dit potentiale på udvalgt location i match til dig og din virksomhed.

Portræt og stemningsbilleder med sjæl skaber tillid til dine budskaber til hjemmeside, SoME og Online forløb,

Bag din comfortzone, sensitivitet og personlighed
gemmer der sig det helt særlige hos dig.

Jeg kan guide dig i at folde din power, shine og forskellige nuancer ud.
Det hele vil opleves hyggeligt og naturligt undervejs.

BONUS: BILLEDER MED SJÆL, DU HAR LYST TIL AT KIGGE PÅ IGEN OG IGEN

Session er DIN selvforkælelse

Jeg holder meget af at mødes med jer kunder. Hver og en har I jeres særlige kendetegn fuld af indsigter og udstråling. 

Sammen skaber vi nærværende billeder i naturlig stemning. Ingen præstation, men en helt masse hygge på location. 

Vi har meget at give og lærer vores ny tids børn. De har også meget at lære os med deres naturlighed til mange af de ting, vi selv kan have glemt eller undertrygt.

Bla. sensitivitens gave, når den ses og foldes ud på bedste vis.  Jeg holder meget af at være i børns univers fuld af leg, eventyr og sanser.

Ved at trykke på linket kommer du til deres helt egen SOULHEARTS hjemmeside.