Sansemotorisk Balance som sensitiv

Jeg har mange års erfaringer og kendskab til sensitivitet via min uddannelse som sansemotorisk vejleder, medfødt sensitivitet, evne til at “se” og guide og via mine mange cases iblandt sensitive sjæle.

Det som jeg ofte møder er personer, som ikke føler sig set og forstået og modsat personer som forstår, men ikke folder hele paletten ud af den vidunderlige gave det er at være sensitiv.

SOM FOTOGRAFISK MENTOR, STILLER JEG MIG TIL RÅDIGHED MED MIN FAGLIGHED OG KAMERA.

Måske du allerede er bevidst omkring din sensitivitet, men endnu ikke helt forstå at benytte dig af dens muligheder. Måske du oplever et mindreværd, fordi du ofte er blevet set på som den “følsomme” eller modsat kan mærke en dybtliggende ild i dig til at vide, du har noget særligt med dig, som du endnu ikke har foldet ud endnu.

BAG ENHVER DIAGNOSE ER DER ET MENNESKE OG SJÆL MED PERSONLIGHED OG RESSOURCER

Jeg har gaven at kunne spejle det, som øjet ikke altid ser i mødet med den enkelte via min evne til at “se” igennem en udfordring eller komfortzone. Det udmiddelbare.

Det skaber unikke billeder til mulig sparring i personalegruppen og som en del af en handlingsplan hos den enkelte.

Hver og en er vi forskellige med hver vores historie, men vi er alle ens med en krop, sjæl og sind i vores færden. Jeg sætter derfor en ære i at møde den enkelte med respekt og anerkendelse i øjenhøjde. 

ET BRUGBART ARBEJDSREDSKAB TIL JER
KAN VÆRE BILLEDEMATERIALE SOM
PRINT OG FOTOBOG

Bøgerne kan bestilles som 3 forskellige muligheder illustreret med billeder. Der kan tilføres tekst, hvis det ønskes.
Størrelse og antal sider aftales individuelt.

SANSER/FØLELSER: Bog til dialog. F.eks beskrivelse af personens følelser…. Billeder vises af forskellige stemninger. Alene eller i samspil med andre. Evt. dyr.

DEN SMUKKE FORVANDLING: Her følger vi den enkelte emotionelt, fysisk og med faglige briller i samspil. Billeder tages med 1 mdr. mellemrum.

DU ER NOGET SÆRLIGT BOGEN: Billeder skabes efter 1:1 relation. Hvad gemmer sig bag det udmiddelbare af ressourcer og det smukke bag en udfordring og diagnose.  

“Hvordan bar du dig ad med det”

Pædagogisk respons efter jeg havde tilbudt alenetid med en sensitiv dreng, som normalt var en skygge af flokken i børnehaven, men under fotosession foldede sig ud med latter og vilde rutcheture.

“Tak fordi du gav dig tid til at møde X. Hun viser normalt ikke så stor tillid til en fremmde. Gemmer sig ofte bag sofaen. Jeg er rørt over, hun inviterede dig med på sit værelse. Kunne høre hun havde det godt. Så fine billeder du fik skabt. Dem bliver hendes forældre glade for at modtage 

Plejemor til pige på 8 år. 

“X har flyttet sig efter Marianne har haft 1:1 projekt med ham. Han har nu selv taget initiativ til at skabe kontakt til de andre brugere af aktivitetscentret

Sparring fra pædagog på aktivitetscenter for mobile mandlige brugere med psykiske ubalancer.  

“Jeg er så rørt. Har slet ikke ord. Tak fordi du ser mit barn. Jeg har kæmpet længe for, han bliver set som andet end en dreng med autisme og ADHD“.

Mor efter fotosession. Mit fokus var her at skabe tryghed til at drengen blev set bag om hans diagnose.

JEG VIL GLÆDE MIG TIL AT HØRE FRA DIG