Soul & Business

Æstetik - Naturlighed - Essens - Formidling

Uanset hvem du er, og hvor du er i livet, har du en historie og viden at dele. Måske du brænder for at formidle, skrive en bog, holde onlinesession eller har en virksomhed, hvor du møder dine kunder i den virkelige verden. 

Portræt og stemningsbilleder med sjæl skaber tillid til dine budskaber til Hjemmeside, SoMe og Online forløb.

Jeg sætter pris på faglighed og kreativitet, men det magiske sker i flow i samspil med sjæl og essens, når vi lader os guide. Her det unikke opstår, hvad enten det er billeder eller Hjemmeside med sjæl. 

Er du nysgerrig på fordybelse og personlig udvikling i samspil med din sjæl tilbyder jeg Soulsession.

LOCATION UDVÆLGES SPECIELT TIL DIG

med mulighed for forskellige spot og kreativitet. Her skaber vi billeder med æstetik, stemning og dybde. Location kan være i forbindelse med din business eller et sted, som naturligt forstærker de budskaber, du har med dine billeder.

Personligt holder jeg selv meget af billeder skabt med naturens lys på forskellige spot.

Ved at have et bredt udvalg billeder at vælge imellem giver det dig mulighed for at lave inspirerende indhold og forskellige typer opslag til din markedsføring og målgruppe.   

Billederne her og resten fra session er skabt fra tidlig morgen kl. 5 på særlig udvalgt location med mange spot med ønske om at følge dagens lys og naturligt flow. Billederne er bl.a brugt til E-bog, markedsføring og hjemmeside. Herudover valgte kunde et stort print og smukt album.

“Det var så magisk.
Jeg har aldrig oplevet noget ligende.
WOW WOW WOW siger jeg bare.
Du er på alle måder en guddommelig fotograf, healer og sjælehvidsker
kæreste Marianne Verronica”

Legacycolab.com

DU BLIVER SET
MED DET SÆRLIGE
DU ER OG KAN

Udover dine ønsker til billeder, bruger jeg min faglighed og intuition til at guide dig til det “ord ikke kan beskrive” i processen med at få taget billeder.

Det er her du træder ud af din tryghedszone, og ind i dit lys fuld af shine og flow. Her opstår de stemningsbilleder og portrætbilleder helt naturligt, vi ikke kan tænke os til.

Kære Marianne

Det var sg’u lidt en magisk dag, vi havde. En session i helt ekstraordinær energi og kreativitet.

Du har en helt enestående måde at forene autoritet med fleksibilitet og åbenhed for input og spontant opståede muligheder. Det er så fedt at opleve.

Og de billeder, der kom ud af det, er perfekte. Jeg kan da kun anbefale dig at gøre det til et koncept! ❤ Nicolas og Julie er i øvrigt lige som jeg helt oppe og køre over kvaliteten af dine fotos og de mange muligheder, de har med dem. Så skønt ❤

Lars Henriksundhedsstyrkelsen.dk

Forfatter til bogen “Sundhedsstyrkelsen – Fra god begyndelse til værdig afslutning, hvor flere af billederne fra session er i. 

MULIGHED FOR TEKST TIL DINE BUDSKABER

Bredformatbilleder med dig i siden skaber mulighed for at tilføre tekst. Det kan være dit logo eller et budskab til f.eks onlineforløb, SoMe og trykt materiale. 

PORTRÆTBILLEDER

Et billede er ikke bare et billede. Ej heller portrætbilleder med sjæl, hvor jeg har fokus på DIG, og det du har med dig af nuancer. Måske du har let til smil eller modsat. Måske du ofte er meget på eller er den stille.

Under session “SER” jeg dig, og det som naturligt ønskes frem og shine bag det udmiddelbare. Det er her de autentiske billeder opstår, der skaber tillid til dine kunder.

SKAB BLIKFANG TIL DINE BUDSKABER

STEMNINGSBILLEDER AF DE SÆRLIGE ØJEBLIKKE

Liv til din hjemmeside, blog og sociale medier.

Måske du går med en forfatter i maven eller et foredrag i ærmet.

Stemningsbilleder skabes i nuet med deres autenticitet og sjæl til billeder af et særligt moment, anledning eller proces.