VELKOMMEN
TIL
SOUL & BUSINESS

Jeg tilbyder dig rammer til at komme til at stå stærkere med dine budskaber via naturlige og ægte billeder, der kan mærkes hos dine kunder. 

Portræt og stemningsbilleder med sjæl skaber tillid til dine budskaber til Hjemmeside, SoMe og Online forløb.

Som noget nyt tilbyder jeg nu også “hjemmeside med sjæl”, for dig som er klar til at shine. 

Kære Marianne

Det var sg’u lidt en magisk dag, vi havde.  En session i helt ekstraordinær energi og kreativitet.

Du har en helt enestående måde at forene autoritet med fleksibilitet og åbenhed for input og spontant opståede muligheder. Det er så fedt at opleve.

Og de billeder, der kom ud af det, er perfekte. Jeg kan da kun anbefale dig at gøre det til et koncept! ❤ Nicolas og Julie er i øvrigt lige som jeg helt oppe og køre over kvaliteten af dine fotos og de mange muligheder, de har med dem. Så skønt ❤

Lars Henriksundhedsstyrkelsen.dk

DU BLIVER SET
MED DET SÆRLIGE
DU ER OG KAN

Udover dine ønsker til billeder, bruger jeg min faglighed og intuition til at guide dig til det “ord ikke kan beskrive” i processen med at få taget billeder.

Det er her du træder ud af din komfortzone, og ind i dit lys fuld af shine og flow.
Her opstår de stemningsbilleder helt naturligt, vi ikke kan tænke os til.

Ofte er det billede, som viser sig at være “forud” til budskaber, der senere lander hos dig til din markedsføring. 

LOCATION UDVÆLGES SPECIELT TIL DIG

med mulighed for forskellige spot og kreativitet. Her skaber vi billeder med æstetik, stemning og dybde. Location kan være i forbindelse med din business eller et sted, som naturligt forstærker de budskaber, du har med dine billeder.

Personligt holder jeg selv meget af billeder, skabt med naturens lys på forskellige spot.

Ved at have et bredt udvalg billeder at vælge imellem, giver det dig mulighed for at lave inspirerende indhold og forskellige typer opslag til din markedsføring og målgruppe.   

“Det var så magisk.
Jeg har aldrig oplevet noget ligende.
WOW WOW WOW siger jeg bare.
Du er på alle måder en guddommelig fotograf, healer og sjælehvidsker
kæreste Marianne Verronica”

Legacycolab.com

Billederne her er skabt en tidlig morgen kl. 5 på særlig udvalgt location til kunde, der ønskede at følge dagens lys og naturligt flow rundt på location. 

SKAB BLIKFANG TIL DINE BUDSKABER

HJEMMESIDE: MÆND OG UDELIV

PORTRÆTBILLEDER

Et billede er ikke bare et billede. Ej heller portrætbilleder med sjæl, hvor jeg har fokus på DIG, og det du har med dig af nuancer. Måske du har let til smil eller modsat. Måske du ofte er meget på eller er den stille.

Under session “SER” jeg dig, og det som naturligt ønskes frem og shine.

“Jeg kan varmt anbefale Marianne , hvis du har brug for levende og dynamiske billeder til din business eller anden opgave. Der sker utrolige ting, når man kommer i hænderne på en professionel fotograf. Af hjertet tak Marianne. Jeg bruger bl.a. mine nye billeder her på Facebook, på min webside og på Instagram.
Anne, kommunicare-consult.dk

“Jeg elsker mandage, sidste mandag aften sammen med Marianne var unik. Det kan mærkes igennem billederne. Det var mere end billeder. Det var at mærke kernen indeni, og det blide skub mod mere kærlighed, som Marianne faciliterer igennem hendes arbejde”

“Det er da godt nok nogen af de bedste billeder, der er taget af undertegnede længe!! Jeg er lidt imponeret. Du lytter godt efter.. og jeg føler mig meget set. Virkelig god evne for en fotograf”

BILLEDER MED MULIGHED FOR TEKST TIL DINE BUDSKABER

Bredformatbilleder med dig i siden skaber mulighed for at tilføre tekst. Det kan være dit logo eller et budskab til f.eks onlineforløb, SoMe og trykt materiale. 

HJEMMESIDE MED SJÆL
SKABER TILLID TIL DIG OG DINE BUDSKABER: