VELKOMMEN
TIL
SOUL & MOM

DET UNIKKE TIL DET NATURLIGE OG DET NATURLIGE TIL DET UNIKKE

FOTOSESSION TILPASSES DIG OG DINE ØNSKER

Måske du synes, det kan være ude af din komfortzone at få taget billeder, men gerne vil have smukke naturlige billeder fra en særlig tid.

Uanset dine ønsker har jeg mange års erfaringer som sjælsfotograf til at skabe tryghed under session, så du vil opleve det naturligt at få taget billeder.

Ingen præstation, men en helt masse hygge og hensyn til dine ønsker og behov.

FOTOSESSION "ON LOCATION"

Jeg bruger udover mine mange års erfaringer som sjælsfotograf min empati og intuition undervejs til at støtte dig, så du vil opleve det trygt og rart at få taget  billeder.

Location kan være et sted, du holder af at være eller et sted, som naturligt skaber rammer om det, vi ønsker at skabe sammen til naturlige billeder med sjæl. 

Soul & Mom Session vil være med pauser efter behov. Varigheden af session afstemmes med dig, men ca 2 timer. 

HVILKE GAVER HAR DU SOM MOR

Så smukt at opleve hvad der sker i samspil med din sjælspower og moderlighed undervejs i match til dine nuancer og ressourcer som Kvinde under session. Måske en indsigt rigere eller bevidsthed omkring sider, som er klar til at shine.

Du er velkommen til at tage større søskende med til session. Her vil session være med fokus på jer sammen, og det naturlige, der opstår undervejs omkring leg, hygge og kærlighed.

Jeg fanger søde momenter og stemning undervejs.

BILLEDER FRA EN SÆRLIG TID TIL EVIGE MINDER

Hver sin periode i din graviditet har sine følelser og mulighed til at tage smukke billeder.

Det kan være en bid af hverdagen, sammen med familien, et særligt tema, et ønske om æstetik eller besøg af jordemoder.

“Marianne kom ned og tog billeder i vores egne omgivelser. Dette var på hendes anbefaling, så billederne kunne blive så naturlige som mulige. Vi fik taget nogle helt fantastiske billeder, som virkelig udtrykker vores hverdag. Marianne var nærværende og rummelig under hele fotograferingen, hun lod os være os selv og så spottede hun de perfekte øjeblikke. 

Jeg kan varmt anbefale Marianne❤️
Kh Familien Jordfred”

NATURENS LYS OG FRODIGHED
ELLER EN GL. VÆG MED SJÆL

Naturens har sine fordele i forhold til location, lys og frodighed. Hver sin årstid sin charme.

På samme vis kan en gl. mur også have noget over sig som baggrund. En vandpyt og en blomst eller bare ønske om billeder beskåret helt tæt på.