GL. VISDOMS KRAFT
NY TIDS ENERGI

Denne er ikke for alle, men til dig, der ønsker dybere kontakt med din sjæl. Det kan være via tidligere liv eller en portal, der viser sig via en genkendelig energi med budskaber og indsigter til dig. Jeg stiller mig til rådighed som “seer” og spejler energien og stemningen undervejs.

Når du mærker den, ved du, hvad jeg taler om. En smuk mulighed til at møde din indre visdom. Intet her kan planlægges. Vi arbejder i flow.

Bonus er kraftfulde billeder, som kan mærkes og foldes ud længe efter session.

Se også Soul & Lightworkers

10-10 portalen, en sand helterejse vil jeg med rette sige. Guidet af allerskønneste Marianne Verronica som kærligt og insiterende holdt rum for min rejse og tog magiske, vilde billeder, imens jeg gik igennem dybe slip og smukke energi justeringer/installinger.
Marianne have mærket, vi skulle mødes ved Kalø Slotsruin. Og jeg skal da lige love for, at der var noget til mig på det sted.

I energien mindede rejsen lidt om mit arbejde i Energirejse til Skotland. Alt skal lige lande… og kroppen skal have varmen efter en del timer i mindre tøj end vejret kaldte på… for det var det sjælen ville… og det fik mig da også ind i de helt rette stemninger og følelser.

Jeg glæder mig til at lande oplevelsen og kalibrere alle de nye energier. Mærke de store slip, jeg var igennem også.
Tusind tak for dig skønne dygtige Marianne

Det kan varmt anbefales
Mette – By Soul

Mega Magisk dag fyld med 

Downloads, Synkronicitet, Healing og Transformation 🙌

LIFE • LOVE • LEGACY
… IN THE MAKING ……….

Sophie Carolina – LEGASYColab