HANDELSBETINGELSER:
Soul Hearts Lightworks Photos. I det daglige og efterfølgende kaldt Marianne Verronica.
Cvr. Nr. 35310002

Datapolitik

 

HJERTELIG VELKOMMEN

Jeg arbejder naturligt via hjerte og sjæl sammen med min faglighed. Gør hermed også brug af intuition og mærker ind i energi. 

Dette er en smuk mulighed for at blive “set” og skabe billeder og hjemmesider med sjæl, der matcher dig, og den du er. 

 

Hvis ikke andet er aftalt på skrift gælder følgende:

RESERVATION:
Din booking kan ske ved at kontakte mig på

  • Min kontaktformular på denne hjemmeside
  • Instagram eller facebook.
  • Mobilnr. 60 84 52 38

 

Herefter vil jeg kontakte dig til nærmere aftale og inspiration. Når vi har fundet en dato, fremsender jeg dig en bookingfaktura med et depositum.

Fotosession:  2.800,- plus moms som fratrækkes endelig faktura. Denne betaling er bindende.

Hjemmeside med sjæl: 5.000,- plus moms.

 

 

SÆRLIG UDVALGT LOCATION I MATCH TIL DIG

Jeg bruger min faglighed og intuition til at danne mig et indtryk og forslag til dig. Måske du selv har et yndlingssted, hvor du ønsker billederne skabes.

 

KØRSEL OG ENTRE

Km og evt. entre afregnes kr. 5,- plus moms i endelig faktura.

 

FOTOSESSION MED SJÆL

Jeg bruger udover min faglighed og kreativitet, min intuitive gave til at “SE” og kommunikere med guider og din sjælsessens. Dette med fokus på det særlige hos dig og dine nuancér. Dit shine.
Du vil opleve det som et naturligt flow i match til dig og location undervejs.

Billederne tages med håndholdt kamera.
Hvor det er muligt, benytter jeg mig af naturligt lys. Alt sammen for at skabe frihed i processen og unikke billeder til dig.

 

VEJRET:

Hver sin årstid sin charme og muligheder til at forene dagens vejr, location, stemning og lys. Session vil blive udført, så længe det ikke er torden eller stormvejr som udgangspunkt.

Det at tænke ud af boksen, kan også noget i samspil med dagens vejr.

Ønsker du at flytte dato uden slemt vejr, er der et gebyr på kr. 500,- plus moms med mindre andet er aftalt på skrift forinden.

 

OVERBLIKSARK:

Efter session modtager nogle dage efter du et smukt overbliksark med dagens stemning og billeder. Her har du mulighed for at danne dig et indtryk af ønskede billeder. Det er samtidig din mulighed for et evigt minde fra en særlig session fuld af healing. 

Jeg står gerne til rådighed til sparring omkring valg af billeder og tone til disse.

Billederne på overbliksarket vises som rådata med en let redigering og forslag til tone. Det er ikke tilladt at dele disse på de sociale medier og andet sted til markedsføring

 

BESTILLING:

Ønskede filer sendes til marianneverronica@gmail.com påført overskriften med dit navn.

Du vil modtage dine billeder indenfor 5 arbejdsdage, hvis de bestilles senest 7 dage efter modtagelse af dit udvalgsark. Falder det sammen med weekend de følgende arbejdsdage med mindre andet er aftalt. Modtager jeg din bestilling senere tilpasses denne min kalenders muligheder.

 

REDIGERING:

Bestilte billeder får en naturlig billedbehandling i forhold til justering og tilpasning. Leveres i stort format 300 dpi.

Jeg har fokus på naturligheden, og det der er skabt ægte. Derfor retoucherer jeg ikke evt rynker, men fjerne gerne det, der ikke er i morgen. F.eks forkølelsessår, så godt det er muligt. Har du evt. meget eksem, bliver det med ekstra betaling (timeløn).

 

LEVERING:

Du vil modtage din bestilling via wetransfer. Husk at downloade filerne til egen harddisk.

 

BETALING:
8 dages betalingsfrist fra modtagelse af billederne. Her fratrækkes reservationsfaktura. Hertil evt. tilkøb af tid og filer.

 

OPHAVSRET:

Som kunde har du rådighed over din bestilling som bruger af billederne. Dog ikke til videresalg eller konkurrencer med mindre andet er aftalt. Billeder købt til brug til markedsføring og evt. bog har tilladelse til at bruge billederne (filer) til print.

Marianne Verronica har rettighederne over råfilerne og færdigbehandlede billeder. Ønsker du fritkøbte billeder, aftaler vi en pris for det.

Billederne har sin egen sjæl. Skabt via håndværk og æstetisk udtryk. Det er derfor ikke tilladt at ændre billederne i deres udtryk, tone eller beskæring uden forudgående aftale med mig.

Ved bestilling vælger du ønsket tone. Ønskes anden ved levering, er du velkommen til at kontakte mig. Det er naturligvis muligt at lave tekst på billede.

Det er ikke tilladt at videregive bestilte billeder til en 3. part uden aftale med mig. Ej heller i familie med markedsføring for øje for den 3. part. Jeg vil naturligvis gerne samarbejde ved ønske om dette, og lave en mulighed til glæde for os alle.

 

HJEMMESIDE MED SJÆL

Skabes via faglighed, kreativitet og intuition i match til din energi og virksomhedsbudskaber. Jeg gør brug af min erfaring i at “se” og visuelle kompetencer i at skabe.

Efter reservation og betaling af denne mødes vi omkring valg af ønske til stil, tone og hjemmesiden som inspiration. I arbejdsprocessen gør jeg samtidig brug af healing og guidede budskaber til at nå det færdige resultat.  
Hermed bliver din hjemmeside i match til dig og din virksomhed i budskaber og energi.

Jeg frabeder mig ansvaret til det, I ønsker at dele af billeder, tekster og andet, I er inspireret af udefra.

 

MARKEDSFØRING:

Jeg forbeholder mig muligheden til at gøre brug af de bedste billeder fra session til min markedsføring. Evt. udstilling og konkurrencer. Det er muligt at få dit evt. firmanavn oplyst. Hertil “tagger” jeg dig også gerne på de sociale medier. Ønsker du ikke dette kan blive en mulighed til inspiration til andre, acceptere jeg naturligvis dette.

Locationsbilleder taget under session i det offentlige rum må sælges videre af Marianne Verronica.

Når du er klar til at dele din hjemmeside, gør jeg samme. Med dette henviser jeg naturligt til den og din passion. Jeg deler også reference på min hjemmeside og evt. ved udstilling og andet markedsføring.

Jeg bliver naturligvis glad, hvis du har lyst til at dele og tagge til min firmaside også.

 

VELGØRENHED OG HJERTERABAT:

Et par gange om året, støtter jeg et godt formål, som har hjertet med omkring trivsel, kærlighed og nye tiltag til glæde for andre. Her tilbyder jeg en hjerterabat ved aftale om virksomhedssamarbejde, privat eller som session og billeder til støtte til frivilligt arbejde.

Jeg vælger formen for bidrag og modtager ud fra hjertet, og hvad der rammer mig i sjælen. Du er hjertelig velkommen til at søge, og fortælle lidt om det, du brænder for til inspiration og glæde til andre.

 

Jeg ser frem til vores samarbejde

Lys og Kærlighed
Marianne Verronica