HANDELSBETINGELSER:
Soul Hearts Lightworks Photos. I det daglige og efterfølgende kaldt Marianne Verronica.
Cvr. Nr. 35310002

Datapolitik

 

Hvis ikke andet er aftalt på skrift gælder følgende:

 

RESERVATION:
Din booking kan ske ved at kontakte mig på

  • Min kontaktformular på denne hjemmeside
  • Instagram eller facebook.
  • Mobilnr. 60 84 52 38

Herefter vil jeg kontakte dig til nærmere aftale og inspiration til din særlige session. Når vi har fundet en dato, fremsender jeg dig en bookingfaktura med et depositum kr. 1.800,- privatkunde og 2.800- virksomhed plus moms som fratrækkes endelig faktura. Denne betaling er bindende.

Endelig reservation sker, når jeg modtager en accept fra dig. Dette kan være ved fremsendelse af selfiebilleder og/eller godkendelse af ordrebekræftigelse.

 

SÆRLIG UDVALGT LOCATION

Dine naturlige billeder skabes i matchs til dig og location. Derfor er det vigtig, vi finder en location, som kan bidrage med forskellige muligheder til spot og stemning. Jeg bruger min faglighed og intuition til at danne mig et indtryk og forslag til dig. Måske du selv har et yndlingssted, hvor du ønsker billederne skabes.

 

KØRSEL OG ENTRE

Km og evt. entre afregnes kr. 4,- plus moms i endelig faktura.

 

FOTOSESSION MED SJÆL

Jeg bruger udover min faglighed og kreativitet, min intuitive gave til at “SE” og kommunikere med guider og din sjælsessens. Dette med fokus på det særlige hos dig og dine nuancér. Dit shine.
Du vil opleve det som et naturligt flow i match til dig og location undervejs.

Billederne tages med håndholdt kamera.
Hvor det er muligt, benytter jeg mig af naturligt lys. Alt sammen for at skabe frihed i processen og unikke billeder til dig.

 

STYLING:

Jeg arbejder med fokus på det særlige, du er indefra og ud med fokus på din naturlighed. Giver gerne sparring til dit tøjvalg, make up/hår op til session. I enkelte tilfælde samarbejder jeg med stylist/frisør med ønske om stilskifte eller omkring et tema.

 

PORTRÆTBILLEDER:

Du bliver set og mødt med mere end dit udmiddelbare smil og facade. Sammen skaber vi billeder af dig, og dine nuancer. Din ægte naturlighed indefra i match med det ydre og valgt location.

 

STEMNINGSBILLEDER:

Skabes i stemningsmoment. Dette kan være i proces til portrætbilleder, eller som en del af en stemning via job, arrangement, projekt mv.

Er det stemningsbilleder i forbindelse med erhverv eller passion, hvor du evt. bliver beskidt eller er i proces, vil dine hænder fortælle en historie undervejs.

 

VEJRET:

Hver sin årstid sin charme og muligheder til at forene dagens vejr, location, stemning og lys. Session vil blive udført, så længe det ikke er torden eller stormvejr som udgangspunkt.

Det at tænke ud af boksen, kan også noget i samspil med dagens vejr.

Ønsker du at flytte dato uden slemt vejr, er der et gebyr på kr. 500,- plus moms med mindre andet er aftalt på skrift forinden.

 

UDVALGSARK:

Efter session modtager du et smukt udvalgsark med dagens stemning og billeder. Her har du mulighed for i ro og mag at danne dig et indtryk af ønskede billeder. Jeg står gerne til rådighed til sparring omkring valg af billeder og tone til disse. Dette kan være farve, Sort/hvid eller nordisk tone som udgangspunkt.

Billederne vises som rådata med en let redigering og forslag til tone. Det er ikke tilladt at dele disse på de sociale medier.

 

BESTILLING:

Ved ønske til valg af billeder (filer) sendes filnr. til mig via min mailadresse marianneverronica@gmail.com påført overskriften med dit navn.

Du vil modtage dine billeder indenfor 5 arbejdsdage, hvis de bestilles senest 7 dage efter modtagelse af dit udvalgsark. Falder det sammen med weekend de følgende arbejdsdage med mindre andet er aftalt. Modtager jeg din bestilling senere tilpasses denne min kalenders muligheder.

Du vil modtage din bestilling via WeTransfer. Husk at downloade.

 

REDIGERING:

Bestilte billeder får en naturlig billedbehandling i forhold til justering og tilpasning. Leveres i stort format 300 dpi.

Jeg har fokus på naturligheden, og det der er skabt ægte. Derfor retoucherer jeg ikke evt rynker, men fjerne gerne det, der ikke er i morgen. F.eks forkølelsessår, så godt det er muligt. Har du evt. meget eksem, bliver det med ekstra betaling (timeløn).

 

 

LEVERING:

Du vil modtage din bestilling via wetransfer. Husk at downloade filerne til egen harddisk.

 

BETALING:
Endelig faktura sendes ved modtagelse af udvalgsark med 8 dages betalingsfrist. Her fratrækkes reservationsfaktura. Hertil evt. tilkøb af tid og filer.

 

OPHAVSRET:

Som kunde har du rådighed over din bestilling som bruger af billederne. Dog ikke til videresalg eller konkurrencer med mindre andet er aftalt. Billeder købt til brug til markedsføring og evt. bog har tilladelse til at bruge billederne (filer) til print. Marianne Verronica har rettighederne over råfilerne og færdigbehandlede billeder. Ønsker du fritkøbte billeder, aftaler vi en pris for det.

Billederne har sin egen sjæl. Skabt via håndværk og æstetisk udtryk. Det er derfor ikke tilladt at ændre billederne i deres udtryk, tone eller beskæring uden forudgående aftale med mig. Ved bestilling vælger du ønsket tone. Ønskes anden ved levering, er du velkommen til at kontakte mig. Det er naturligvis muligt at lave tekst på billede.

Det er ikke tilladt at videregive bestilte billeder til en 3. part uden aftale med mig. Ej heller i familie med markedsføring for øje for den 3. part. Jeg vil naturligvis gerne samarbejde ved ønske om dette, og lave en mulighed til glæde for os alle.

 

MARKEDSFØRING:

Jeg forbeholder mig muligheden til at gøre brug af de bedste billeder fra session til min markedsføring. Evt. udstilling og konkurrencer. Det er muligt at få dit evt. firmanavn oplyst. Hertil “tagger” jeg dig også gerne på de sociale medier. Ønsker du ikke dette kan blive en mulighed til inspiration til andre, acceptere jeg naturligvis dette.

Locationsbilleder taget under session i det offentlige rum må sælges videre af Marianne Verronica.

 

VELGØRENHED OG HJERTERABAT:

Et par gange om året, støtter jeg et godt formål, som har hjertet med omkring trivsel, kærlighed og nye tiltag til glæde for andre. Her tilbyder jeg en hjerterabat ved aftale om virksomhedssamarbejde, privat eller som session og billeder til støtte til frivilligt arbejde.
Jeg vælger formen for bidrag og modtager ud fra hjertet, og hvad der rammer mig i sjælen. Du er hjertelig velkommen til at søge, og fortælle lidt om det, du brænder for til inspiration og glæde til andre.

 

 

 

Jeg ser frem til vores samarbejde

Lys og Kærlighed
Marianne Verronica