OM
MARIANNE VERRONICA

Jeg har gaven at kunne se og formidle energi.
Dit lys og sjælen i dig fra din essens.

Her vil du kunne møde

Det smukke i det naturlige.

Legens latter og visdommens indsigt.

Æstetik

Intuition

Kærlighed

Fordybelse

Lethed og flow

At “se” og blive set

fuld af nuancer og potentiale.

Uanset hvem du er, og hvor du er i livet.

Kurser/Uddannelse

Kurser:
Forskelligt omkring: Skyggesider/spejlinger, Trivsel, Holisme, Guidet formidling, Human Design, Bevægelse, Flow, Kærlighed, Sjælsbevidsthed, Universielle Guider, Healing.
Kreativitet, WordPress og Grafik.
Canva, Markedsføring og Layout

Uddannelser:
LEAD hos Mette By-Soul
Human Design Reader – Stine Vestergård,
Sansemotorisk vejleder v/Anne Brodersen/Bente Petersen.

Clairvoyance hos Sofie Rose
Clairvoyance hos Eliane Rose
Aloha massør hos Ulla Kiel
Nordlys Børnemassage, Coach, Terapeutisk og Berøringens betydning.
FDZ zoneterapeut
All Round Kontorassistent – Sekretær – Salg/Markedsting – Bogholderi

4 inspirerende praktikker og målgrupper i forbindelse med pædagogseminariet, hvor min åbning til flere af mine vuggegaver foldede sig ud i at kunne se bag om det udmiddelbare og diagnoser. Møde det hele menneske i sin essens. 

Astrologisk er jeg Fisk/Tvilling/Skytte med Vandmand i månen. 

Manifestor Generator – 5/3 i Human Design.

Har numerologisk navneskift privat/firma skabt af Sofia Carolina. 

Jeg har oplevet de dejligste, kærlige og forunderlige ting i livet. Tilsvarende har jeg været igennem smertefulde sorgfulde kapitler. Hver gang med ønsket om at erfare gaven, visdommen og egen udvikling. Kan derfor være med de dybeste sårbare følelser og høje universielle sammen med dig.

Alt sammen med balance og naturlighed til at guide dig, uanset om du vælger Soul & Lightworker fotosession, Gl. Visdom – Ny tids energi, 1:1 session eller Hjemmeside med sjæl. 

Udover min faglighed samarbejder jeg også med din sjæl og Universielle guider i vores session. Dette vil opleves helt naturligt favnet af kærlighed.

Privat bor jeg sammen med min dejligste kæreste Per.
Tilsammen har vi 3 skønne knægte, 2 snuskehøns (niecer) og er bedste forældre til Nora og Karl, som er en ubeskrivelig bonus. Min  familie og netværk betyder meget for mig fuld af kærlighed, hygge og spejlinger.

For nylig blev Per og jeg de glade ejere af Kolo Hyggebo, som vi elsker at folde ud i Bohemestil fuld af sjæl, blomster og dejlige besøg.