HJEMMESIDE MED SJÆL
SKABER TILLID
TIL DIG OG DINE BUDSKABER

NY TIDS HJEMMESIDE SKABES MED SJÆLEN SOM MEDSPILLER

Din sjæl er en smuk medspiller til din hjemmeside. Sammen med dine budskaber og ønsker, tuner jeg ind og skaber din personlige hjemmeside med din energi og essens. Din sjæls lys vil træde frem og kunne mærkes i det færdige resultat. 

Derfor er hjemmeside med sjæl ikke bare en hjemmeside, men din unikke hjemmeside skabt i match din essens og virksomhed. 

JEG ER DIN WINGMAN

fra vi starter, til du står med et færdigt og smukt resultat. 

Til det en mulighed for en Soul & Business fotosession og naturlige stemningsbilleder, sparring til tekster, fremstilling af logo og guide til dig og din proces.

Jeg gør udover at “se” brug af min faglighed, kreativitet og mange års erfaringer som fotograf til det grafiske layout. 

 

Læs mere om Marianne her

GRAFISK SPARRING

HJEMMESIDENS SJÆL OG TEMASIDER BYGGES OP MED BLA:

  • Klarsyn til sidens energi og visuelle udtryk i samspil med dine ønsker.
  • Kreativt i forhold til billeder, tekstlayout, skrifttyper og “call to action”.
  • Det hele med rød tråd til hele hjemmesiden.
  • Dit signatur

Farvevalg: Her finder vi den røde tråd omkring billeder, tekstfarver og stil på hjemmesiden.

Skrifttyper. Jeg anbefaler op til 3 forskellige som maks. En til overskrift, en til blikfang og en til brødtekst.

En god ide at vælge en skrifttype, som kan bruges til Canva med rød tråd til de sociale medier.

DET VISUELLE I
MATCH TIL DIN HJEMMESIDE

Soul & Business session skaber billeder med sjæl til din hjemmeside. Et smukt match, der skaber rød tråd til energi, stemning og dine budskaber. 

TEKSTER HAR OGSÅ ENERGI

Jeg spørges ofte, om jeg også kan hjælpe med tekster. Det kan jeg naturligvis. Jeg bruger også her min intuition og faglighed til at tune ind. På samme vis omkring overskrifter og afsnit på hvert faneblad. 

SAMARBEJDE OG FLOW

At arbejde sammen i flow skaber dynamik. Jeg tuner ind på dig og din energi undervejs, så dine kunder vil kunne genkende dig og din virksomhed på din hjemmeside. “Hjemmeside” er netop betegnelsen, fordi det skal føles genkendeligt at træde ind ad “din dør”, når man åbner din side.

“Jeg har længe drømt om en ny hjemmeside, som udstråler god energi, varme, ro og kreativitet. Marianne Verronica laver de smukkeste, sjælsvarme, unikke hjemmesider med sans for det visuelle. Håber, I vil tage et kig på min smukke hjemmeside, som byder på hvem jeg er og hvilket univers jeg har.

Kæmpe anbefaling til Marianne Verronica for at blive set, mærket og lyttet til. 

Økologisk frisør Katharinahein.dk

 

CANVA

Jeg tilbyder opsætning og materiale til din markedsføring og SoMe som mulig tilkøb til din hjemmeside med sjæl.

Hermed også mulighed for hjælp til opstart af Canva og sparring til Instagram, Facebook og Linkedin.