HJEMMESIDE MED SJÆL
SKABER TILLID
TIL DIG OG DINE BUDSKABER

Hjemmeside med sjæl er din platform, til alt det du drømmer om at formidle.

At forene hjerte og sjæl med visdom og kompetencer skaber autenticitet og tillid til dine budskaber. 

JEG ER DIN WINGMAN

fra vi starter, til du står med et færdigt og smukt resultat. 

Til det en mulighed for en Soul & Lightworker fotosession,  sparring til tekster og fremstilling af logo som den visuelle del.

At arbejde tæt sammen med din sjæl, skaber ringe i vandet.
Sjælsmæssigt vil du erfare muligheden til at komme tættere på din essens i processen. For mange er det en smuk og transformerende oplevelse at skabe hjemmeside med sjæl.

Jeg er din wingman og mentor med mulighed for at guide og give dig sparring undervejs. 

Læs mere om Marianne her

“Jeg har brugt Marianne Veronica både til billeder og hjemmeside.
Det har været en helt unik oplevelse og proces.

Marianne har lyttet til mig, skubbet mig blidt,og hun har virkelig fanget essensen af mig og det jeg gerne vil formidle. Også det, jeg ikke selv kunne se, eller følte mig klar til at udfolde. Jeg har helt bogstaveligt grint og grædt med hende, og hun har fanget det hele på både billeder og hjemmeside.

Jeg står tilbage med den smukkeste hjemmeside, hvor alt lige fra farver til logo er specielt designet til mig. Min hjemmeside og billeder har fået sjæl, og adskiller sig så smukt fra andre hjemmesider indenfor mit fag.

Hun er faglig meget kompetent og dygtig, og hun tager sig virkelig god tid til en. Jeg giver derfor mine allerbedste anbefalinger til Marianne”

Kærligst Charlotte/Frihed til at være dig

Marianne har designet og skabt min hjemmeside igennem et enestående og hjertevarmt samarbejde.

Hun leverer til perfektion, hvor hendes smukke energi og intuitive tilgang, gør at hun skaber individuelle løsninger, som er skræddersyet til ens natur og potentiale. Mariannes linse rammer stemninger, naturlighed og unikhed i tråd med ens person.

Intet er tilfældigt og alt bliver screenet, balanceret og nøje udvalgt, for at afspejle de rigtige budskaber med den rette følelse og energi.  Løbende igennem processen drysser hun ud med sjælens mange budskaber, der giver nye indsigter og klarhed.

En formidler med et rent hjerte og mange facetter – et samspil som har været et fantastisk match og derfor enestående på SÅ mange måder”

I Kærlighed
Hildegunn/Mind & Space

GRAFISK SPARRING

HJEMMESIDENS SJÆL OG TEMASIDER BYGGES OP MED BLA:

  • Energi og visuelle udtryk i samspil med dine ønsker.
  • Kreativt i forhold til billeder, tekstlayout, skrifttyper og “call to action”.
  • Din essens
  • Din naturlighed og autencitet
  • Din faglighed.

Farvevalg: Her finder vi den røde tråd omkring billeder, tekstfarver og stil på hjemmesiden.

Skrifttyper. Al tekst er også energi. Det samme er skrifttyper. 

Mirja Gro

Et sted i smukkeste Andalusien er en særlig engel ved at binde sidste sløjfe på min hjemmeside før lancering. Hun har bidraget til langt mere end en hjemmeside med sjæl hele vejen igennem processen.

Jeg har ikke ord, der beskriver min taknemmelighed over det yderst værdifulde arbejde, hun har udført for mig. Mine varmeste anbefalinger fra hjertet til Marianne Verronica.

“Jeg har længe drømt om en ny hjemmeside, som udstråler god energi, varme, ro og kreativitet. Marianne Verronica laver de smukkeste, sjælsvarme, unikke hjemmesider med sans for det visuelle. Håber, I vil tage et kig på min smukke hjemmeside, som byder på hvem jeg er og hvilket univers jeg har.

Kæmpe anbefaling til Marianne Verronica for at blive set, mærket og lyttet til”

DET VISUELLE I
MATCH TIL DIN HJEMMESIDE

Soul & Lightworker session skaber billeder med sjæl til din hjemmeside. Et smukt match, der skaber rød tråd til energi, stemning og dine budskaber. 

TEKSTER HAR OGSÅ ENERGI

Jeg spørges ofte, om jeg også kan hjælpe med tekster. Det kan jeg naturligvis. Jeg bruger også her min intuition og faglighed til at tune ind på ord og budskaber. 

Min varmeste anbefaling. Det er fantastisk at arbejde i Mariannes hjerteenergi, både i processen med hjemmesiden og fotosession.

Marianne skaber de smukkeste billeder igennem smuk hjertenergi, opmuntring, tillid, masser af smil, sjov og overgivelse til processen. Efter en fotosession er man helt høj efter de healende frisættelser, der er blevet skabt. WAUW siger jeg bare.

Opbygningen af min hjemmeside, har været en smuk, spændende og lærerig proces. Jeg er dybt taknemmelig. Igennem hele opbygningen af hjemmesiden får du fantastiskesparring og opmuntring, guidet vejledning til processen, tekst og budskaber. Alt er magisk på smukkeste vis.

Jeg giver Marianne min bedste og varmeste anbefaling. At arbejde i hendes sjove, glade og kærlige energi, skal så meget opleves.

Jeg har glædet mig så meget til at sende min nye opdaterede hjemmeside i luften. Det har været den mest fantastisk rejse sammen med den skønneste “guide” og virkelige dygtige Marianne Verronica.

Det er min største passion at inspirere dig til at leve livet fuldt ud med balance i krop, sind og sjæl. Livskvalitet er individuelt, men ofte handler det om bevægelse, forandring og udvikling i kontakt med det sted, hvor du er lige nu.

Kærligst Tine

CANVA

Jeg tilbyder opsætning og materiale til din markedsføring og SoMe som tilkøb til din hjemmeside med sjæl. Hermed rød tråd til dine budskaber.