HJEMMESIDE MED SJÆL
SKABER TILLID
TIL DIG OG DINE BUDSKABER

En hjemmeside med sjæl indeholder alt det ord ikke kan beskrive, når man besøger den. Okay vil du tænke… hvordan kan man skabe det?

Jeg arbejder tæt sammen med dig og dine guider undervejs i opbygning af energien, stemningen og ønskede budskaber til siden. Her bruger jeg mine mange års erfaringer i at “SE” sammen med min faglighed i at skabe og folde ud.

DU er vigtig med det, du brænder for.

Det er derfor mit ønske at skabe din smukke hjemmeside med sjæl, hvor du vil føle dig set, klar til at træde frem med dit lys til glæde for andre.

JEG ER DIN WINGMAN

fra vi starter, til du står med et færdigt og smukt resultat. 

Til det en mulighed for en Soul & Business fotosession og naturlige stemningsbilleder, sparring til tekster, fremstilling af logo og guide til dig og din proces.

At arbejde tæt sammen med din essens og sjæl skaber ringe i vandet og mulighed for at arbejde med på egen bane. Jeg er din wingman og mentor med mulighed for at give dig sparring undervejs.

 

 

Læs mere om Marianne her

GRAFISK SPARRING

HJEMMESIDENS SJÆL OG TEMASIDER BYGGES OP MED BLA:

  • Klarsyn til sidens energi og visuelle udtryk i samspil med dine ønsker.
  • Kreativt i forhold til billeder, tekstlayout, skrifttyper og “call to action”.
  • Det hele med rød tråd til hele hjemmesiden.
  • Dit signatur

Farvevalg: Her finder vi den røde tråd omkring billeder, tekstfarver og stil på hjemmesiden.

Skrifttyper. Jeg anbefaler op til 3 forskellige som maks. En til overskrift, en til blikfang og en til brødtekst.

En god ide at vælge en skrifttype, som kan bruges til Canva med rød tråd til de sociale medier.

DET VISUELLE I
MATCH TIL DIN HJEMMESIDE

Soul & Business session skaber billeder med sjæl til din hjemmeside. Et smukt match, der skaber rød tråd til energi, stemning og dine budskaber. 

TEKSTER HAR OGSÅ ENERGI

Jeg spørges ofte, om jeg også kan hjælpe med tekster. Det kan jeg naturligvis. Jeg bruger også her min intuition og faglighed til at tune ind på ord og budskaber. På samme vis omkring overskrifter og afsnit på hvert faneblad. 

SAMARBEJDE OG FLOW

At arbejde sammen i flow skaber dynamik. Jeg tuner ind på dig og din energi undervejs, så dine kunder vil kunne genkende dig og din virksomhed på din hjemmeside. “Hjemmeside” er netop betegnelsen, fordi det skal føles genkendeligt at træde ind ad “din dør”, når man åbner din side.

“Jeg har længe drømt om en ny hjemmeside, som udstråler god energi, varme, ro og kreativitet. Marianne Verronica laver de smukkeste, sjælsvarme, unikke hjemmesider med sans for det visuelle. Håber, I vil tage et kig på min smukke hjemmeside, som byder på hvem jeg er og hvilket univers jeg har.

Kæmpe anbefaling til Marianne Verronica for at blive set, mærket og lyttet til. 

Økologisk frisør Katharinahein.dk

CANVA

Jeg tilbyder opsætning og materiale til din markedsføring og SoMe som tilkøb til din hjemmeside med sjæl. Hermed rød tråd til dine budskaber.