Soul & Lightworker

Uanset hvem du er, og hvor du er i livet har du en en visdom med dig til glæde for andre. Tiden er til at lyse og folde ud fra din sjæl. Måske du mærker behov for at træde frem som selvstændig, Lightworker eller spejling fra sjælen, der banker på. 

Udover dine ønsker til billeder og budskaber bruger jeg min faglighed og intuition til at guide dig til det “ord ikke kan beskrive” i processen.

Det er her, du træder ud af din tryghedszone, og ind i dit lys fuld af shine og flow.

Billederne her og resten fra session er skabt fra tidlig morgen kl. 5 på særlig udvalgt location med mange spots og et ønske om at følge dagens lys og naturligt flow. Denne session en kombination af Soul & Lightworker og Gl. visdom – Ny tids kraft.
Billederne er bl.a
brugt til en smuk E-bog, hjemmeside og inspirerende markedsføring. Herudover valgte Sophie et stort print og et smukt album. 

“Det var så magisk.
Jeg har aldrig oplevet noget ligende.
WOW WOW WOW siger jeg bare.
Du er på alle måder en guddommelig fotograf, healer og sjælehvidsker
kæreste Marianne Verronica”

Legacycolab.com

 

Billeder med sjæl skaber tillid til dig. Netop fordi de skabes sammen med hele dig, dine budskaber og naturlighed.
Hermed et fantastisk arkiv at kunne bruge til at formidle via SoMe, som Forfatter, Online forløb og Hjemmeside med sjæl, som din kraftfulde platform til at møde dine kunder med tillid. 

Nogle mennesker røre mig dybt. Og det er tilfældet med skønneste Marianne, som var med på mit LEAD 1.0, så jeg har fulgt hendes rejse i 9 mdr. Og hvor fantastisk er det så, at står “på den anden side” og mærke at netop Dét menneske og dén sjæl, er den helt rette til at tage mine nye billeder. Co-cretion, når det er allersmukkest. Bare WAUW. Tusind Tak for dig Marianne og for at udfolde og gå med det du kan. Det er SÅ powerfuldt og berigende.
Dette er en VARM anbefaling af et dygtig menneske og en fantastisk sjæl.
Mette, By-Soul

Session en blanding af Soul & Lightworker og Gl. visdoms kraft – Ny tids energi i flow med særlig udvalgt location. Mette selv har en magisk evne til at forene billederne med sine inspirerende opslag på SoMe og hjemmeside.

LOCATION UDVÆLGES SPECIELT TIL DIG

med mulighed for forskellige spots og kreativitet. Her skaber vi billeder med æstetik, stemning og dybde. Location kan være i forbindelse med din business eller særlig udvalgt i match til dig.

Personligt holder jeg selv meget af billeder skabt med naturens lys, hvor vi samarbejde med location og lyset i flow.

Ved at have et bredt udvalg billeder at vælge imellem giver det dig mulighed for at lave inspirerende indhold og forskellige typer opslag til din markedsføring og målgruppe.   

“Kære Marianne

Det var sg’u lidt en magisk dag, vi havde. En session i helt ekstraordinær energi og kreativitet.

Du har en helt enestående måde at forene autoritet med fleksibilitet og åbenhed for input og spontant opståede muligheder. Det er så fedt at opleve.

Og de billeder, der kom ud af det, er perfekte. Jeg kan kun anbefale dig at gøre det til et koncept!
Nicolas og Julie er i øvrigt lige som jeg helt oppe og køre over kvaliteten af dine fotos og de mange muligheder, de har med dem. Så skønt ❤
Lars Henriksundhedsstyrkelsen.dk

Forfatter til bogen “Sundhedsstyrkelsen – Fra god begyndelse til værdig afslutning, hvor flere af billederne fra session er i. Session var i flow med dagens location. 

Hjemmeside med sjæl

Hjemmeside med sjæl er din platform, hvor alt det du drømmer om at formidle mærkes, ses og opleves.
Et smuk kombination sammen med billederne fra Soul & Lightworker session. 

PORTRÆTBILLEDER

Et billede er ikke bare et billede. Ej heller portrætbilleder med sjæl, hvor jeg har fokus på hele DIG, og det du har med dig af nuancer. Måske du har let til smil eller modsat. Måske du ofte er meget på eller er den stille.

Undervejs vil vi folde dig ud sammen med din naturlighed og sjæls lys.

MULIGHED FOR TEKST TIL DINE BUDSKABER

Bredformatbilleder med dig i siden skaber mulighed for at tilføre tekst. Det kan være dit logo eller et budskab til f.eks onlineforløb, SoMe og trykt materiale. 

STEMNINGSBILLEDER AF DE SÆRLIGE ØJEBLIKKE

Liv til din hjemmeside, blog og sociale medier. Måske du går med en forfatter i maven eller et foredrag i ærmet.

Stemningsbilleder skabes i nuet med deres autenticitet og sjæl til billeder af et særligt moment, anledning eller proces.