GL. VISDOMS KRAFT
NY TIDS ENERGI

Det kan være via udstråling eller en portal, der viser sig via en genkendelig energi med budskaber og indsigter til dig. Jeg stiller mig til rådighed som “seer” og spejler energien og stemningen undervejs. Når du mærker den, ved du, hvad jeg taler om. En smuk mulighed til at møde din indre visdom.

Bonus er kraftfulde billeder, som kan mærkes og foldes ud længe efter session. Se også Soul & Lightworkers som er en anden måde at samarbejde med din sjæl og guider på.

10-10 portalen, en sand helterejse vil jeg med rette sige. Guidet af allerskønneste Marianne Verronica som kærligt og inciterende holdt rum for min rejse og tog magiske, vilde billeder imens jeg gik igennem dybe slip og smukke energi justeringer/installinger.
Marianne have mærket vi skulle mødes ved Kalø Slotsruin. Og jeg skal da lige love for, at der var noget til mig på det sted.
I energien mindede rejsen lidt om mit arbejde i Energirejse til Skotland. Alt skal lige lande… og kroppen skal have varmen efter en del timer i mindre tøj end vejret kaldte på… for det var det sjælen ville… og det fik mig da også ind i de helt rette stemninger og følelser. Jeg glæder mig til at lande oplevelsen og kalibrere alle de nye energier. Mærke de store slip, jeg var igennem også.
Tusind tak for dig skønne dygtige Marianne
Det kan varmt anbefales
Mette – By Soul

Mega Magisk dag fyld med 

Downloads, Synkronicitet, Healing og Transformation 🙌

LIFE • LOVE • LEGACY
… IN THE MAKING ……….

Sophie Carolina – LEGASYColab