OM

MARIANNE VERRONICA

Jeg værdsætter det ægte og autentiske.

Legens latter og visdommens indsigt.

Det smukke i det naturlige.

Nørderi og fordybelse

Æstetik

Flow

Intuition 

Lethed og flow

At “se” og blive set

Vi er alle krop, sjæl og sind. 

fuld af nuancer og potentiale.

Uanset hvem vi er, og hvor vi er i livet. 

Jeg har gaven i at kunne “se”
og formidle energi. Dit lys og sjælen i dig.

Uddannelser / Kurser

LEAD hos Mette By-Soul
Human Design Reader
Sansemotoris vejleder hos Anne Brodersen/Bente Petersen.

Clairvoyance hos Sofie Rose
Clairvoyance hos Eliane Rose
Reiki Healer
Aloha massør hos Ulla Kiel
Nordlys børnemassage, Coach, Terapeutisk og berøringens betydning.
FDZ zoneterapeut
All Round Kontorassistent – Sekretær – Salg/Markedsting – Bogholderi

Kurser:
En helt masse omkring spirituel udvikling, skyggesider/spejlinger, Trivsel, Holisme, Guidet formidling, Kreativitet, Hjemmeside og Grafik.

Uddannelser / Kurser

LEAD hos Mette By-Soul
Human Design Reader
Sansemotoris vejleder hos Anne Brodersen/Bente Petersen.

Clairvoyance hos Sofie Rose
Clairvoyance hos Eliane Rose
Reiki Healer
Aloha massør hos Ulla Kiel
Nordlys børnemassage, Coach, Terapeutisk og berøringens betydning.
FDZ zoneterapeut
All Round Kontorassistent – Sekretær – Salg/Markedsting – Bogholderi

Kurser:
En helt masse omkring spirituel udvikling, skyggesider/spejlinger, Trivsel, Holisme, Guidet formidling, Kreativitet, Hjemmeside og Grafik.

Min vej som lysarbejder

Jeg er lagt i vuggen som en sansestærk sjæl en smuk vinterdag i 71.

Astrologisk er jeg er fisk/Tvilling og vandmand i månen. 

Manifestor Generator – 5/3 i Human Design.

Har numerologisk navneskift skabt af Sofia Carolina. Kender derfor til processen omkring dette, og hvilken betydningsfuldt gave, det kan være, når det skabes i lys og kærlighed med dygtig numerolog. 

Jeg har altid kunne kommunikere med sjæle og “se” det, der gemmer sig bag det udmiddelbare. Det blev min største udfordring som barn, som nok betød, jeg blev et stille barn, der ikke vidste, om jeg skulle kunne kommunikere med det, folk viste mig, eller det jeg “så” og sansede bag det udmiddelbare.

I stedet blev jeg ret stærk til nonverbal kommunikation, det kreative og skrevne. Min ventil var sport og bevægelse. God til Håndbold og Gymnastik. Et aktivt frikvarter i skolegården. Min motorik var med mig.

Mit liv startede med kærlig opvækst i kernefamilie med duft af træ fra min forældres tømrervirksomhed. Karrierevejen viser meget godt min personlige udvikling. Som ung var jeg stadig meget genert og i kontrol med brug for systemer. 

Min karriere og uddannelse startede som All Round Kontorassistent med 13 år i det administrative med alt fra sekretær til markedting. Rundede Jobs i det private, salgsvirksomheder og som Souchef på en Daghøjskole/Aftenskole.

At blive mor til MIN DEJLIGE KNÆGTE DANIEL, som 23 årig skabte åbningen til en UBESKRIVELIG KÆRLIGHED i hjerte og sjæl. Samtidig en sjælsconnect og transformation fra den stille pige til en gemt side i mig, som naturligt fandt vejen til holisme og spiritualitet.

At være tæt på målgrupper med særlige behov, tændte et lys i mig, da jeg var pædagogstuderende. Faktisk først her jeg opdagede, vi ikke ser hinanden ens, og jeg kan “se” mere end det udmiddelbare.
Lovede mig selv at blive så dygtig en fotograf, jeg kan vise det, jeg ser, og støtte folk i at “SE” og blive “SET” med alle nuancer og sjælspower.

Sjovt nok har jeg siden min konfirmation holdt af at tage billeder. Mit kamera var ofte med mig uanset job. og aktivitet. Dog uden at tænke nærmere over det. 

Mine holistiske uddannelser og kurser var lidt som at komme hjem. Havde dog lidt svært ved at følge systemer. Mine hænder og sjæl ville noget andet end det lærte. Som at blev guidet, dog uden i starten at vide bevidst, jeg samarbejde med både sjæl og guider. 

Min intuition blev stærkere og stærkere, men begyndte at gå imod den, fordi jeg havde brug for at lukke det spirituelle ned. Synes det var så svært og udfordrende at være anderledes. Forsøgte i stedet at passe ind i det velkendte. Hugge en hæl og klippe en tå, som der stod skrevet i et velkendt eventyr. 

En voldsom arbejdsulykke i 2004 og nakkeskade vendte mit liv helt på hovede. 
Jeg havde muligheden for at blive et offer eller gå med “hvad er det lige, jeg skal lære af det her”.

Jeg valgte det sidste, da alt så helt umuligt ud.  Jeg troede, jeg havde mistet alt. Jeg opdagede, jeg havde alt. Her erfarede jeg nuets kraft, Kærlighedens ressourcer og egen styrke. Min dejlige knægt viste sig for mig under fastholdelsen, hvor jeg fik uandede kræfter til at komme fri. Han er min største lærermester af alle, fra han blev født som gl. vis sjæl. Jeg har altid kunne kommunikere med ham og hans sjæl. Selv nu hvor han er flyttet hjemmefra.  

Nakkeskadens behov for flerårig genoptræning med åbning til en velsignet taknemmelighed, førte mig til et smukt samarbejde med krop, sjæl og sind. Ikke mindst åbning og samarbejde med min intuition og sjæl igen.

Jeg nyder mit kald som sjælsformidler, fotograf og healer med fokus på det smukke og nuancerne i folk og på min vej. Senest er Mentor og Hjemmeside med sjæl kommet til.

Med mig har jeg mødt så mange fantastiske  Sparringspartnere, holistiske/alternative behandlere Healere, Mentorer og Guider. Hver og en har en stor andel i mit mod til at træde ud af det kendte og følge min sjæl som lysarbejder.

Min kære familie og dejlige mand betyder alt for mig. Uden dem, var jeg ikke her, hvor jeg er i dag. 

Dybt taknemmelig for egen proces og vuggegaver værdsætter jeg hver dag mit liv og mødet med så mange fantastiske personligheder og smukke sjæle på min vej. 

I Kærlighed

Marianne Verronica

Privat bor jeg sammen med min dejlige vildmand Per.  Fotograf til billederne af mig.
Tilsammen har vi 3 fantastiske knægte og skønne svigerdøtre. Jeg er moster til mine 2 snuskehøns, som er en ubeskrivelig bonus. I 2018 blev vi bedsteforældre og igen i 2020 til Nora og Karl. En velsigenelse af kærlighed.