PERSONLIG MENTOR

BAG ENHVER PERSONLIGHED ER DER EN HISTORIE OG SJÆL

Hver og en er vi forskellige med hver vores historie, men vi er alle ens med en krop, sjæl og sind i vores færden. Jeg sætter derfor en ære i at møde dig med respekt og anerkendelse i øjenhøjde. 

PERSONLIG SESSION

Jeg har mange års erfaringer med at vise, hvad jeg “ser ” bag det udmiddelbare og kan være den mentor, du har brug for til din personlige rejse og udvikling.

Jeg er hjertevarm, men ærlig og har stor succes med at støtte og guide dig i at se dine nuancer og folde dit potentiale stærkt ud. 

Undervejs skaber jeg mulighed for hjertevarm healing omkring os og universel guiding. Dette kan være med til at du slipper dit skjold til comfortzonen og gl. mønstre på en mere naturlig måde. Nogle oplever det naturligt under en SOULSESSION

"SE OG BIVE SET"

Session kan være via mobil, en gåtur eller en lille fotosession med fokus på et specifikt emne. Mulighed for tilkøb af billeder.

Ønsker du en helt speciel oplevelse, vil jeg anbefale dig en SOULSESSION med mulighed for at skabe sparring til det som ønskes frem i lyset. En smuk oplevelse favnet af healing og kærlighed sammen med fotosession af dine forskellige nuancer, som naturligt viser sig.

 

Ingen præstation eller forventning, men et ønske om at guide dig til det særlige hos dig.

Jeg bruger min intuition undervejs. Hertil naturligvis min faglighed.

EN SMUK MULIGHED TIL DIG
KAN VÆRE BILLEDEMATERIALE SOM
PRINT OG FOTOBOG

Har du f.eks mødt mig til en SOULSESSION ved du, at der undervejs var sider, der ønskes frem i lyset. Ofte er det sider, hvor du står stærkt, men kan også være sider der vækker et behov for en proces i dig til at stå endnu stærkere. 

 

DU ER NOGET SÆRLIGT BOGEN: Billeder skabes efter SOULSESSION.
Fantastisk smukt Album fuld af healing og smukke billeder. Skabes med dine ønsker til billeder og min guide til hvad jeg “ser” hos dig som gerne vil shine.

JEG VIL GLÆDE MIG TIL AT HØRE FRA DIG