NATURLIGE BILLEDER MED SJÆL
FRA EN SÆRLIG TID MED DIN BOBEL

FOTOSESSION TILPASSES DIG OG DINE ØNSKER

Måske du synes, det kan være ude af din komfortzone at få taget billeder, men gerne vil have smukke naturlige billeder fra en særlig tid.

Uanset dine ønsker har jeg mange års erfaringer som sjælsfotograf til at skabe tryghed under session, så du vil opleve det naturligt at få taget billeder.

Ingen præstation, men en helt masse hygge og hensyn til dine ønsker og behov.

DET UNIKKE TIL DET NATURLIGE
OG DET NATURLIGE TIL DET UNIKKE

Nanas ynglingssted i sommervarmen var i havens shelter, og ønskede billeder derfra til et kært minde. 

BILLEDER FRA EN SÆRLIG TID TIL EVIGE MINDER

Hver sin periode i din graviditet har sine følelser og mulighed til at tage smukke billeder.

Det kan være en bid af hverdagen, sammen med familien, et særligt tema, et ønske om æstetik eller besøg af jordemoder.

Jeg bruger min empati og intuition undervejs til at støtte dig, så du vil opleve det trygt og rart at få taget  billeder.

Soul & Mom Session vil være med pauser efter behov. Varigheden af session afstemmes med dig. Fra en time

Amalie er en høj og humørfyldt Quinde, som passede smukt til hendes ynglingslocation i Odense midtby. Første halvdel af graviditeten har også en særlig energi og forventning over sig. Så meget der sker i lige netop den fase, hvor kroppen begynder at forme sin kære runde mave. 

FOTOSESSION "ON LOCATION"

Location kan være et sted, du holder af at være eller et sted, som naturligt skaber rammer om det, vi ønsker at skabe sammen til naturlige billeder med sjæl. 

Du er velkommen til at tage større søskende med til session. Her vil session være med fokus på jer sammen, og den naturlige stemning og søde momenter, der opstår undervejs omkring leg, hygge og kærlighed.

Christina og Jamie i smukt lys og hygge ved stranden. Jamie viste kært, han også har en lille baby i maven.

HVILKE GAVER HAR DU SOM MOR

Så smukt at opleve hvad der sker i samspil med din sjælspower og moderlighed undervejs i match til dine nuancer og ressourcer som Quinde under session.

Måske en indsigt rigere eller bevidsthed omkring sider, som er klar til at shine.

Stine bor i Norge og på ferie i Danmark med sin kære familie. Hun ønskede billeder på location, der mindede lidt om Norge. Det fandt vi med lidt god vilje til dejlige billeder.

VEJRET

Årstiden har hver sine muligheder til smukke billeder uanset om du ønsker billeder i by eller naturen.

Vi tilpasser naturligvis session til dine ønsker.

Familien Jordfred bor og arbejder i det økologiske fællesskab Karise Permatopia. Billederne blev taget i deres hverdagsstemning. 

“Marianne kom ned og tog billeder i vores egne omgivelser. Dette var på hendes anbefaling, så billederne kunne blive så naturlige som mulige. Vi fik taget nogle helt fantastiske billeder, som virkelig udtrykker vores hverdag. Marianne var nærværende og rummelig under hele fotograferingen, hun lod os være os selv og så spottede hun de perfekte øjeblikke. 

Jeg kan varmt anbefale Marianne❤️
Kh. Familien Jordfred

Naturens har sine fordele i forhold til location, lys og frodighed. Hver sin årstid sin charme.

På samme vis kan en gl. mur også have noget over sig som baggrund. En vandpyt og en blomst eller bare ønske om billeder beskåret helt tæt på. 

VI HYGGER OS UNDERVEJS

Anne-Katrine havde et ønske om at få taget billeder i sin gule regnfrakke, så vi var heldige med session i blanding af regn og sol.