VELKOMMEN TIL
SOULSESSION

EN SÆRLIG OPLEVELSE OG
BILLEDER MED SJÆL
SOM BONUS

Rammer til det, som er klar til at shine og komme frem i lyset.

Vi har alle flere nuancer og en historie med os. Ofte ser vi kun få sider af os selv på billeder. Måske holder vi lidt igen på den vi er, og det som intuitivt brænder for at blive hørt og set i livet generelt.

I en Soul & Shine skaber jeg rammer til det, som brænder for at komme frem i lyset hos dig via healingsenergi og guidede budskaber. 

 

DU ER NOGET SÆRLIGT

Under SOULSESSION vil du opleve præcis det, der er af indsigter og universel gave til dig undervejs.
Ofte med en varig forandring med det ord ikke kan beskrive 

“DU er så meget mere end en fotograf. Du hjalp mig med at se mig selv bag om kontrollen. Efter vores session har jeg mødt manden i mit liv. Du skal vide, du har en stor del af æren for det.

TAK Marianne

“Den vildeste session. Du har virkelig gjort noget fantastisk. Ud over at have taget de smukkeste billeder, har du healet mig og sat en kæmpe proces i gang i mig.  

Fået ord på min styrke og sårbarhed. Jeg er simpelthen så groundet og lykkelig”

“Tusinde tak fordi du gav mig denne ganske unikke oplevelse – lærerig, sjov, dejlig og fuldstændig fantastisk. Jeg er voldsomt imponeret over din evne. Du har fået en unik gave, fordi du kan se resultatet før det sker –

DU er gjort af noget ganske særligt”

SAMMEN SKABER VI SMUKKE BILLEDER
MED NÆRVÆR OG SJÆL,
DU HAR LYST TIL AT KIGGE PÅ IGEN OG IGEN

Har du en hjertebusiness kan billederne sagtens bruges i denne. Billeder med sjæl skaber tillid. Ønsker du en mere målrettet businesssession kan jeg tilbyde 

“Jeg kan klart anbefale en session, hvis du er et sted i livet, hvor du søger nogle råd til at finde din indre power. Marianne Verronica, kan sætte gang i ting, som er magiske og lidt svært at forklare, men som føles helt rigtige.”

“Har ikke ord.  Du ser virkelig bag om. Jeg har brugt mange timer hos en terapeut omkring min angst. Det er ret vildt at opleve at blive set bag om den. Tak Marianne.  

“Jeg var nysgerrig og havde brug for at komme ud af min negative spiral og fokus. Ny kvinde, der startede på job i fokus, shine og tøjvalg. Slut med at være en rappenskralde

” Som chef var det en en god udfordring af komme lidt ud af min komfortzone. Tak for at vise, hvem jeg også er

LOCATION

Måske du har et sted, du holder meget af at komme. Det kan være stedet, hvor du tager hen, når du ønsker at være alene, eller et sted, som har stor betydning for dig på anden vis. F.eks Din bolig, et sommerhus, naturen.

Jeg guider gerne til, hvad jeg oplever kan være bedst som location udfra hvad der ønskes frem og shine indefra hos dig.

SANSESTÆRKE SJÆL

Har du også fået gaven som SANSESTÆRK, introvert, ekstrovert eller en god blanding.
Jeg guider dig til at folde din styrke og nuancer ud som hele dig. Udover min faglighed bruger jeg min empati og intuition undervejs. Hertil egen indsigt som sansestærk (introvert/ekstrovert). 

EFTER FOTOSESSION

Efter din Soul & Shinesession modtager du et smukt udvalgsark med minder fra dagen. Her har du mulighed for at vælge de billeder, du synes bedst om.

Ønsker du at gå endnu et skridt videre, vil det være en stærk manifestation at få et stort print af din sjælspower til din væg på dit sted i boligen, hvor du holder af at være.
og mindre print af forskellige stemninger og udtryk. 

Jeg tilbyder også mulighed for et flot album billeder og stemninger fra dagen.

Alle billeder har en smuk healing i sig, og minder dig om, du er noget særligt.

SOULSPARRING

Jeg tilbyder soulsparrring til dit lys og potentiale bag om din tryghedszone.

Hvis du er klar til en transformation og healing af dine blokeringer, vil en del ske under session.

Ofte kan det være rart med opfølgende sparring til den proces, du oplever. Dette kan vi sagtens tage over en guidet samtale og faglig sparring.

Jeg tager 250,- pr. kvarter.