–++

VELKOMMEN TIL
SOULSESSION

EN SÆRLIG OPLEVELSE OG
BILLEDER MED SJÆL
SOM BONUS

Rammer til det, som er klar til at shine og komme frem i lyset.

Vi har alle flere nuancer og en historie med os. Ofte ser vi kun få sider af os selv på billeder og i spejlet. I høj grad i livet puttet bag tryghedszonen.

I en Soulsession skaber jeg trygge rammer til hele dig som menneske og sjæl, og det som er klar til at komme frem i lyset. 

Jeg åbner op for et healingsfelt fuld af kærlighed og guidede budskaber. Det vil opleves helt naturligt og fuld af taknemmelighed undervejs. Netop fordi det er hele dig og din essens, du genkender. 

 

“DU er så meget mere end en fotograf. Du hjalp mig med at se mig selv bag om kontrollen. Efter vores session har jeg mødt manden i mit liv. Du skal vide, du har en stor del af æren for det.

TAK Marianne

“Den vildeste session. Du har virkelig gjort noget fantastisk. Ud over at have taget de smukkeste billeder, har du healet mig og sat en kæmpe proces i gang i mig.  

Fået ord på min styrke og sårbarhed. Jeg er simpelthen så groundet og lykkelig”

“Tusinde tak fordi du gav mig denne ganske unikke oplevelse – lærerig, sjov, dejlig og fuldstændig fantastisk. Jeg er voldsomt imponeret over din evne. Du har fået en unik gave, fordi du kan se resultatet før det sker –

DU er gjort af noget ganske særligt”

“Har ikke ord.  Du ser virkelig bag om. Jeg har brugt mange timer hos en terapeut omkring min angst. Det er ret vildt at opleve at blive set bag om den. Som om jeg har fået 1000 timer på en session. Og valget af location. Hvordan kunne du vide, netop den havde så stor betydning for mig. Jeg begynder at forstå der er mere imellem himmel og jord.  Tak Marianne.  

DU ER NOGET SÆRLIGT

Under SOULSESSION vil du opleve præcis det, der er af indsigter og universelle gaver/budskaber til dig undervejs.

Jeg er selv lagt i vuggen med gaven at kunne “se med hjertet” og kommunikere  med sjæle. Til en soulsession møder jeg dig lys og potentiale fra sin essens bag din tryghedszone. Også herfra dine vuggegaver udspringer fra.

Det er helt naturligt med opbygget tryghedzone. Det er en del af at være menneske og fordi du måske tidligere ikke er blevet mødt som den du er født til at være. Samtidig oplever jeg også at gl. sjæle og folk med særlige talenter putter sig netop fordi noget er på spil.

Ny tid kalder på dig og dit lys. Det helt sælige du er og født til at være. 

At møde dig selv og din sjælsconnect til soulsession her, kan derfor ofte skabe livsforandrende oplevelser på bedste vis. 

Læs gerne nogle af de tilbagemeldinger, der er kommet herunder. 

” Som chef var det en en god udfordring af komme lidt ud af min komfortzone. Tak for at vise, hvem jeg også er

“Jeg var nysgerrig og havde brug for at komme ud af min negative spiral og fokus. Ny kvinde, der startede på job i fokus, shine og tøjvalg. Slut med at være en rappenskralde

LOCATION

Måske du har et sted, du holder meget af at komme. Det kan være stedet, hvor du tager hen, når du ønsker at være alene, eller et sted, som har stor betydning for dig på anden vis. F.eks Din bolig, et sommerhus, naturen.

Jeg guider gerne til, hvad jeg oplever kan være bedst som location udfra hvad der ønskes frem og shine indefra hos dig.

Har du en virksomhed kan jeg anbefale dig Soul & Business

SANSESTÆRKE SJÆL

Har du også fået gaven som SANSESTÆRK, introvert, ekstrovert eller en god blanding.
Jeg guider dig til at folde din styrke og nuancer ud som hele dig. Udover min faglighed bruger jeg min empati og intuition undervejs. Hertil egen indsigt som sansestærk (introvert/ekstrovert). 

“Jeg kan klart anbefale en session, hvis du er et sted i livet, hvor du søger nogle råd til at finde din indre power. Marianne Verronica, kan sætte gang i ting, som er magiske og lidt svært at forklare, men som føles helt rigtige.”

EFTER FOTOSESSION

Efter din Soulsession modtager du et smukt udvalgsark med minder fra dagen og smukke sjælsbilleder.

Her har du mulighed for at tilkøbe filer.

Ønsker du at gå endnu et skridt videre, vil det være en stærk manifestation at få print af din sjælspower til dit ynglingssted i boligen.


Alle billeder har en smuk healing med sig

Pris for session
kr. 2.400,-

Mulighed for tilkøb af filer og print som også er med healing til din videre proces.